DE STOFZUIGER MET WATERFILTER:
AQUA+ MULTI CLEAN X10 PARQUET

De sproei-zuig-luchtreiniger

Aqua+ Technologie 2018-03-19T10:49:19+00:00

HIGH-TECH STOFZUIGER MET WATERFILTER:
AQUA+ TECHNOLOGIE VOOR DE HOOGSTE EISEN AAN ZUIVERHEID.

NAT- OF DROOGZUIGEN MET WATERFILTER: VUIL EN STOF VEILIG BINDEN.

Uit de ervaring van tientallen jaren onderzoek weten we bij THOMAS: optimale reiniging en diversiteit bij de gebruiksmogelijkheden kan het best met stofzuigers worden bereikt, die met de modernste THOMAS AQUA+ technologie werken. Deze technologie zorgt ervoor dat het gehele scala van schoonmaakwerk, van parket tot kussens, van klassiek stofzuigen tot sproeizuigen en met vocht vegen, effectief worden vervuld.

Dat maakt de MULTI CLEAN X10 PARQUET de perfecte stofzuiger voor allen, die hoge eisen aan zuiverheid stellen. Hij zorgt voor frisheid en zuiverheid in het gezinshuishouden met kinderen en verwerkt ook hardnekkige vervuilingen van huisdieren. Hij helpt zelfs mensen met allergieën, ruimtes van fijnstof en allergenen vrij te houden – zo veelzijdig toont zich de sterkste en flexibelste stofzuiger van THOMAS!

Thomas_ausgiessen_410px

DE STOFZUIGER MET WATERFILTER:
DE SCHONE OPLOSSING.

Voor de hoogste eisen aan zuiverheid bezit de THOMAS AQUA+ MULTI CLEAN X10 PARQUET stofzuiger de modernste technologie: het gebruik van een waterfiltersysteem. Het voordeel van een zakloze stofzuiger met waterfilter: vuil op de vloeren en tapijten, fijnstof en zelfs mijten in kussens of matrassen worden dankzij de hoge zuigkracht zeker opgenomen. Alles wordt in water gebonden en aansluitend heel gemakkelijk weggegooid. Het stof kan niet meer in de kamerlucht ontsnappen. Een volledig schone oplossing!

OP PARKET

OP PARKET

OP PLAVUIZEN & HARDE GROND

OP PLAVUIZEN & HARDE GROND

OP TAPIJT

OP TAPIJT

OP KUSSENS

OP KUSSENS

AQUA+MULTI CLEAN X10 PARQUET:
STOFZUIGER MET WATERFILTER OF XXL-STOFZAK

DE OMNI SCHOONMAKER

Dankzij zijn veelzijdigheid zorgt de AQUA+ MULTI CLEAN X10 PARQUET voor zuiverheid in heel het huis. Of plavuizen of parket, tapijten of kussens, zelfs bij de reiniging van matrassen speelt de High-Tech stofzuiger van THOMAS zijn sterke kanten volledig uit.
Krachtig zuigvermogen en een omvangrijk pakket aan accessoires maken hem tot de allround stofzuiger voor bijna elk gebruiksdoel.

VOORZICHTIGE PARKET-REINIGING MET VOCHT

VOORZICHTIGE PARKET-REINIGING MET VOCHT

VRIENDELIJKE PARKET-VOCHTREINIGING

Met het reiningsmondstuk voor parket wordt zuigen, met vocht vegen en drogen van gevoelig parket en laminaatvloeren in één beweging verricht.

SPROEIZUIGEN & VEGEN MET VOCHT

SPROEIZUIGEN & VEGEN MET VOCHT

SPROEIZUIGEN & MET VOCHT VEGEN

Zuigen, vegen en drogen van plavuizen, vlekken verwijderen uit tapijten of kussens: met het bewezen Sproeiex-mondstuk voor harde vloeren en tapijten is dat geen probleem! Een fijn gedoseerde waterstraal lost het vuil op en de opgeloste deeltjes worden krachtig opgezogen.

DROOGZUIGEN

DROOGZUIGEN

AQUA+ MULTI CLEAN X10 PARQUET:

ALLESKUNNER –
ZOALS DE NAAM AL ZEGT

1.600 Watt zuigvermogen, in drie stappen instelbaar, met ECO-Control: met deze prestatiegegevens zorgen de modellen van de AQUA+ MULTI CLEAN serie voor zuiverheid – met gelijkblijvende zuigkracht.

HOGE FIJNSTOF-FILTERING

HOGE FIJNSTOF-FILTERING

HOGE FILTERING VAN FIJNSTOF:

VERMINDERT POLLEN & ALLERGENEN, FRISSE, ZUIVERE BINNENLUCHT

Driemaal gefilterd en veilig gebonden: een speciaal hygiënefilter, een micro-uitblaasfilter en vooral het water binden zelfs de fijnste stofdeeltjes of pollen en creëren een allergie-vriendelijk klimaat in alle kamers.

FRISSE ZUIVERE KAMERLUCHT

FRISSE ZUIVERE KAMERLUCHT

FRISSE, ZUIVERE BINNENLUCHT

Dankzij de binding van stofdeeltjes in het water wordt de kamerlucht bij het stofzuigen merkbaar verbeterd. Bovendien wordt licht vochtige lucht uitgeblazen. Het resultaat: frisse lucht, zoals na een verfrissende reinigende regenbui.

Nog vragen?

be-service1@robert-thomas.net

Het THOMAS team adviseert u graag!

Overige modellen met AQUA+ Technologie …

DE DIERENHAAR-VLEKKEN-VERWIJDERAAR